Dream Scapes
Dream Scapes Dream Scapes Dream Scapes

Dream Scapes

Artikel nr. A001045

Kort beskrivelse

Dream Scapes Feedback Animation omfatter en samling af forskellige små spil, hvor du har mulighed for at tilpasse det audiovisuelle udseende til din patients behov og interesser.

0,00 EURplus moms

Prisen omfatter ikke moms til den på det pågældende tidspunkt gældende lovbestemte sats og omfatter ikke forsendelsesomkostninger.

Beskrivelse af feedback-animationen:: Dream Scapes er en samling af 27 individuelle feedback-animationer. Porteføljen spænder fra landskabsanimationer til platformspil til kreativitets- og tænkespil og puslespil. Betjeningen af de fleste animationer er selvforklarende. En controller anbefales i mange tilfælde, men det er stadig muligt at køre feedbackanimationerne i autopilottilstand. Mangfoldigheden i Dreamscapes giver terapeuten forskellige muligheder for at finde den rigtige animation til sin klient. I hver kategori er der opgaver af forskellige sværhedsgrader og til forskellige præferencer. Det omfatter underholdende gentagne opgaver eller muligheden for at spille fra et niveau til det næste.
Tekniske specifikationer: Feedbacken sker ved at ændre de visuelle og lydmæssige elementer. De enkelte parametre varierer dog fra animation til animation. Mange af de animationer, der indgår i Dream Scapes distraherer den der træner fra at ønske bevidst at kontrollere elementer, så neurofeedback opfattes mere ubevidst.
 
Patienter / klienter:
 • På grund af en blanding af afslappende landskaber, puslespil og legeelementer tilbyder Dream Scapes en stor animationsportefølje, der passer til personer i alle aldre og med forskellige interesser.
 • Selv personer, der har brug for en (legende) aktiv opgave eller kun passivt ønsker at observere feedback (landskaber), vil finde en passende Neurofeedback-animation i Dream Scapes.
Fordele:
 • Dream Scapes er den mest varierede Cygnet neurofeedback animation
 • Over 27 spil, hvoraf nogle endda er opdelt i niveauer
 • Intuitiv og nem styring
 • Bruger mange spil, som klienten er bekendt med i en eller anden form
 • Visuel og auditiv feedback
 • På grund af de forskellige individuelle spil er denne feedback en stor udfordring og keder ikke klienten så hurtigt.
Kontraindikationer:
 • Baseret på det store udvalg af Dreamscapes er der ingen kontraindikationer for hele pakken, men generelt:
  • Animationer med landskaber: For patienter, der har brug for en højere grad af arousal, er disse spil uegnede.
  • Platformsspil: kan (under visse omstændigheder) være for aktiverende for personer, der søger afslapning
  • Tænke- og kreativitetsspil: Disse spil kræver, at klienten selv er involveret, så de er kontraindiceret til personer, der blot ønsker at blive underholdt eller ikke bryder sig om at bruge en spilcontroller. 
Særlige forhold: I nogle braingames kræves der kendskab til det engelske sprog.
 
Inkluderet i leveringen: Licens til animation af feedback code til at låse op for ovennævnte Neurofeedback-animation i Cygnet